Хасково

Наска Ангелова и Даниела Делчева с отличия от международен фестивал

Награди

Наска Ангелова

Първа награда от международната фестивална програма „Приятели на България“ спечели Наска Ангелова, помощник директор на Обединени ученически общежития-Хасково.

Награди

Даниела Делчева

За темата си „Заедно в мечтите или приказка за едно общежитие“ Ангелова ще получи грамота и парична премия от 800 лв.

„Приятели на България“ ще издаде сборник с откъси от доклади на част от участниците в VII Конкурс за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, с цел да разпространи добрия педагогически опит. Тук сред отличените участници с грамота и публикация са Даниела Делчева, главен учител в ОУ „Любен Каравелов“-Хасково и Маргарита Тодорова, старши учител в симеоновградското СОУ „Св. Климент Охридски“.

Наградите ще бъдат връчени по време на практическата част на конкурса и семинар „Извънкласни и извънучилищни дейности – обмен на успешен педагогически опит“, 20-23 юни в Албена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
четящ
четящ
12.04.2014 16:39 16:39

Ангелова,колко още ще се показваш?Срам нямаш.Спечелила награда и какво толкова е станало?Какво си хванала този микрофон?Да не си мислиш че си нещо.Ти си едно голямо нищо.Отвратителна и зла,подмолна и нагла.Не знам инспектората спи ли в момента.Да проверят какво става в общежитията.Там възпитателската дейност кучета я яли.Ангелова развива самодейност,а ученици няма.Няма и да има,ако тази госпожа още стои там.Да си гледа сватбите.

ГОСТ
ГОСТ
12.04.2014 21:28 21:28

Г-жата,като държи микрофона,какво си мисли?Да не се смята за недосегаема и велика.Ако се види от страни колко е жалка.Щом на такива като нея дават награди-пази боже сляпо да прогледа.Ангелова само я интересува къде да се покаже,но никой не и обръща внимание.Скоро ще хване пътя към пенсията.Бабушкера такава.

към четящ
към четящ
12.04.2014 21:35 21:35

АНГЕЛОВА ВЪН ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА.ТЯ НЕ Е ЗА СФЕРАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО.ТЯ Е ЕДНА СВАТБАРКА И НИЩО ПОВЕЧЕ.НЕКА МАРИЕЛА ЗЛАТЕВА ДА НАПРАВИ ПРОВЕРКА В ОБЩЕЖИТИЯТА И ДА ВИДИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

КОЛКО ПЪТИ
КОЛКО ПЪТИ
18.04.2014 15:38 15:38

Предлагам на четящ и гост да си останат само четящ и гост и да спрат да бълват обиди по адрес на госпожа Ангелова. Ако действително сте толкова загрижени за общежитията, моля кажете се кои сте, а не се крийте зад псевдоними, които нищо не значат.
Конкретно, към Четящ-ако още не сте разбрали, когато хората правят похвални неща пишат за тях без те да го искат или молят за това. Но това явно вие няма как да го знаете защото за злобни и дребни души никой не пише. А за възпитателската дейност надали знаете много-иначе най-вероятно щяхте да сте в течение на факта, че в ОУО тя е изключително богата и разнообразна и дава възможност на учениците да се развиват всестранно. А, и когато речноковия състав на пишещия Четящ е беден, той логически прибягва до обидни думи, които показват неговата безпомощност и омраза. Как да вярваш на озлобено куче, я виж утре и теб захапало…
Към Гост-прозаичен и ученически тон, противоречие след противоречие, срамота да се излагате по този начин в обществена медия. Микрофона го държи защото знае и има какво да каже, същото не може да се каже за вас – писач на доноси и лъжи не е май много достойно звание, а? Oтносно пази боже сляпо да прогледа-това важи с пълна сила за вас. В училище са ви научили да пишете, но явно никой не ви е научил да разсъждавате, жалко за вас но и за околните, които са длъжни да четат глупавите ви коментари.
В заключение ще каза само, че за съжаление в нашия хубав град злобата е голяма, когато видиш че някой може и прави хубави неща. Също като глутниците глагни и озлобени кучета, които бикалят по хасковските улици, в медийното пространство те се подвизават под анонимни псевдоними за да лаят омразата и обидите си…Срамота!

Back to top button