Хасково

Спипаха двама с трева на „Стара планина“

Полиция, архив5 грама канабис иззеха хасковските криминалисти, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера на улица „Стара планина“ в областния град те са спряли за поверка лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 48-годишен хасковлия. При извършената проверка, между двата отсега на задната седалка е намерено полиетиленовото пликче със зелена листна маса, която при полеви наркотест е отреагирала на марихуана. Пътуващ в колата 25-годишен хасковлия е заявил пред полицаите, че дрогата е негова. Образувано е досъдебно производство.

Четирима мъже от харманлийското село Върбово и свиленградчанин са задържани за кражба. Мъжете на възраст от 22 до 53 г. са откраднали чрез изкопаване 47 метра съобщителен кабел от землището на село Малък извор. Познатите с подобните си прояви са с полицейска мярка задържане по образуваното досъдебно производство.

Двама харманлийци на 20 години са задържани за кражба. Те са обвинени, че са откраднали 80-килограмов топ оградна мрежа от двор на вила във вилна зона в Харманли. Мъжете са задържани до 24 часа.

За домова кражба съобщават от РУП-Тополовград. Неизвестен извършител е проникнал в къща в село Устрем, откъдето е откраднал 250 лева от шкаф.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
11.04.2014 19:25 19:25

Алооо, хасково.инфо, пише се отсеК !!

Back to top button