Регион

5 коли изгоряха в Димитровград по Великден

Пожар, архив5 коли са изгорели в Димитровград по Великденските празници, съобщават от областната противопожарна служба.

В 2.45 ч. на 18 април е пламнал лек автомобил на ул. „Вела Пеева“ в кв. „Черноконево“. Причината е в процес на установяване. Унищожена е предната част на автомобила.

В 0.50 ч. на 20 април се е запалило „Ауди А6“, собственост на жена от димитровградската ул. „Простор“. Причината също е в процес на установяване. Пламъците са погълнали Аудито и още три коли, паркирани в съседство. Огнеборците са успели да спасят други три автомобила.

При аварийно-спасителни дейности през почивните дни е оказвана помощ на мъж в безпомощно състояние на хасковската ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, вадена е паднала в кладенец овца в симеоновградското с. Пясъчево, друго животно е било спасявано с алпийски способи в с. Сусам. Пожарникарите са отводнявали мазе от спукан водопровод в сградата на банка на пл. „Свобода“ и са издирвали змия в двора на жена на симеоновградската ул. „Преображение“.

На 19 април в 05 часа на улица „Стефан Стамболов“ в Свиленград е направен опит за палеж на лек автомобил Тойота Корола, собственост на хасковско ЕООД. Пожара е потушен от съседи, забелязали пламъците, с което са предотвратили разрастването им. Обгорели са предна и задна леви гуми на колата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button