Хасково

Любо и Мира със страхотен пробив, станаха 4-ти в света

"Гранд"Двойката на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева направиха страхотен пробив на най-престижния турнир в света – в английския град Блякпул.

На състезанието което е повече от световно първенство за спортните танци единствените български участници при юноши-старша станаха четвърти сред над 220 двойки, съобщи за Haskovo.info треньорът Павлина Вълчева. Първи и втори на самба са руски двойки с английски треньори, а трети са турци, отново готвени от чуждестранни специалисти.

"Гранд"Това е най-високото класиране на българска двойка в Блякпул. По думите на Павлина в това високо класиране има намеса свише, защото зад талантливите хасковлии не стоят големи инвестиции или политическа подкрепа. С Мира и Любо в Англия е Николай Манолов.

Днес българите имат още по-голямо предизвикателство. Те ще се състезават в цели пет танца, а утре е надпреварата в джайв, отново в огромна конкуренция от цял свят. Нашите се връщат от Острова в събота.

Праз май за Блякпул ще летят Павлина и Николай, които ще се състезават при професионалистите. С тях ще бъдат и други две хасковски двойки, които ще мерят сили при младежите: Братан Братанов – Антоанета Танева и Симеон Пенев – Лилия Петрова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.04.2014 16:45 16:45

Само за сведение имаме българска двойка която беше 1-ва на джайв в същата категория преди 5-6 години от Петьо Даскалов и Ели Мерджанова. Поздравления на Любо и Мира :) Гордеем се с тях

бети 76
бети 76
24.04.2014 16:48 16:48

СКЪПИ ДЕЦА ТАМ Е ВАШЕТО МЯСТО НА ВЪРХА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! ДАНО СЕ ЗАМИСЛИ НЯКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ УПРАВНИЦИ НА ХАСКОВО ,ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ КАЗВАМЕ КАКТО ЗА ГРИГОР ДИМИТРОВ ТАКА И ЗА ЛЮБОСЛАВ И МИРОСЛАВА : ЗНАЕТЕ ЛИ ТЕ СА ОТ ХАСКОВО ,НООО НИКОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА ТЯХ НЕ ГИ ПОДКРЕПИ ,А ВИЕ ЩЕ ЧУВАТЕ ТЕЗИ ДУМИ ОТ НЯКОЯ ДАЛЕЧНА СТРАНА КЪДЕТО ЩЕ ВИ ПРИЕМАТ С ЧЕСТ И ГОРДОСТ И ЩЕ СТОЯТ ЗАД ГЪРБА ВИ !!!!! ОБИЧАМЕ ВИ БРАВОО!!!

Виктория Костова
Виктория Костова
24.04.2014 20:54 20:54

Да в Блякпул е ИСТИНАТА!!!Това го повтарям от юни 1996г.Но…само най-смелите го направиха…Провериха качеството на танцуването си в МЕКАТА на балните/спортни/танци и получиха съответната оценка за отношението,труда и таланта си! През 2008г. в тази възрастова група първо Петър и Ели,а сега и Любослав и Мирослава плучиха 4 място на финала в латиноамериканските танци.Това не е само пробив,а сериозен успех!Поздравления!

Любослав и Мирослава/двойка която не познавах/една от малкото двойки която ми привлече вниманието на състезанието в Албена 2013г.

Back to top button