Хасково

Задигнаха 360 кутии цигари от бакалия на „Македония“

Полиция, архивКражба на цигари от хранителен магазин е станала тази нощ в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Неизвестно лице е проникнало след натиск върху алуминиева врата в бакалията на улица „Македония“ и е откраднало 360 кутии цигари от различни марки с двата стилажа за папиросите. Сигналът е подаден от СОД, които охраняват обекта. Образувано е досъдебно производство.

Трима харманлийци са в ареста за кражба. Те са проникнали миналата седмица в гараж на улица „Васил Левски“ в Харманли и са откраднали перилни препарати, омекотители, шампоани и мокри кърпички на стойност около 300 лв.

Трима димитровгрпадчани са с полицейска мярка „задържане“ за кражба. През изминалата седмица те са осъществили престъпното си деяние като са откраднали 60 метра метален тръбопровод от землището на бригадирския град. Мъжете на възраст 25, 19 и 22 г., познати на органите на реда са в ареста на РУП-Димитровград.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Хасково. В ареста е задържан 43-годишен мъж от града, хванат до шофира колата си с 1.47 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button