Спорт

Гришо с титлата в Букурещ и „Порше“ от Шарапова

ТенисГригор Димитров спечели първата си АТР титла на клей след успех със 7-6(2) 6-1 над Лукаш Росол на финала в румънската столица Букурещ, съобщава TennisKafe.com.

ТенисНа турнира Гришо записа четири победи без загубен сет. На церемонията по награждаването Гришо благодари както на най-близките си, така и на всички български фенове, дошли в Румъния да го подкрепят.

Приятелката на Григор Мария Шарапова пък триумфира на силния турнир в Щутгарт. Рускинята победи на финала Ана Иванович с 3-6 6-4 6-1. Това е трета поредна титла за Шарапова в Щутгарт.

Освен шампионския трофей, чека за близо 100 000 евро и 470 точки за ранглистата, Мария си тръгва от Щутгарт и с трето Порше. Този път автопаркът на рускинята ще се обогати с модела „Porsche 911 Targa 4S“ с начална продажна цена от близо 115 000 евро. През миналата година Мария отново спечели последен модел на немската марка, което породи слухове, че го е подарила на Григор, но половин година по-късно Шарапова сама ги отрече, обяснявайки, че не само не е направила този подарък, ами дори все още не е получила въпросната кола.  „Може би този път ще го дам на Григор“, каза в Щутгарт Мария Шарапова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
01.05.2014 23:03 23:03

mnogo si goljam grisha!!!!!prodalgavai v sashtijat duh-samo uspehi!!!!!

Back to top button