Хасково

Шофьор с 4 счупени ребра, спря автобус с тялото си

ИлюстрацияСнощи в 21.15 часа в двора на транспортна фирма в Хасково е станал инцидент с автобус Мерцедес, съобщават от полицията.

Рейсът е бил управляван от 48-годишен мъж. Поради непредприети мерки от водача, автобуса потеглил сам. За да предотврати катастрофа с друг паркиран автобус, шофьорът застанал между двете коли. В следствие на удара от самопотеглилия автобус е пострадал водача, който е с фрактура на четири ребра. Прегледан в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

74-годишна пешеходка пострада в ПТП. Катастрофата е станала вчера на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Стефан Стамболов“ в Хасково. 60-годишна водачка на лек автомобил „Мерцедес“ поради отнемане на предимство е ударила пресичащата по пешеходна пътека пешеходка. От удара жената е със спукани три ребра. Прегледана е в МБАЛ-Хасково и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button