Регион

Две деца от Любимец с награди от национален конкурс

ДецаМалките художници Руси Димитров на 6 г. и Юлияна Янчева на 8 г. от Любимец спечелиха награди от Националния конкурс – изложба за детска рисунка „Три звездички“.

Руси спечели първа награда в първа възрастова група, а Юлияна – трета награда във втора възрастова група. Децата са възпитаници на Арт-клуб „Креатив“ с ръководител Мария Валериева. Те, заедно с още осем деца от клуба изпратиха свои рисунки до Фондация „Ангели от Лим“, чиято инициатива е конкурса.

Таланта на малките художници бе оценен на национално ниво и те бяха поканени да присъстват на откриването на изложбата и на официалната церемония по връчване на наградите в Свищов.

Въпреки че децата не присъстваха лично, организаторите изпратиха наградите на победителите. Всички участници получиха благодарствени грамоти за участие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button