Хасково

„Гранд“ – най-успешните българи в Блякпул

"Гранд"Двойката на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева постигнаха най-успешното класиране на българи в Блякпул.

Както Haskovo.info писа Любо и Мира станаха четвърти в състезанието по самба в най-престижния турнир в света. Тук хасковлии имаха конкуренцията на 222 двойки.

Същото високо класиране звездите направиха и в надпреварата с 238 двойки на петте латино-американски танца.

"Гранд"Възпитаниците на Николай Манолов и Павлина Вълчева пробиха и до своя трети финал – на джайв. Тук Любо и Мира станаха втори, като само един глас не им стигна да изместят китайската двойка.

На пресконференция днес Манолов заяви, че постигнатият резултат е сравним с чудо, защото на състезанието са участвали най-добрите двойки в света при юношите.

В края на май при професионалистите в Блякпул ще участват Павлина и Николай. При младежите до 21 г. ще танцуват двойките от „Гранд“ Братан Братанов – Антоанета Танева и Симеон Пенев – Лилия Петрова.

От клуба се похвалиха, че докато Мира и Любо жънеха успехи в Англия, отлично в България се представиха и Братан Братанов – Антоанета Танева. Талантите спечелиха златните медали в открития турнир в Пазарджик и сребърните при младежите от кръга на веригата Купа България. Високо класиране записаха Мартин Кючуков – Йоана Петрова и Симеон Пенев – Лилия Петрова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димова
Димова
29.04.2014 23:10 23:10

Неповторими сте ,поклон пред успехите Ви!!!!!

Back to top button