Хасково

Англичанин от кюрдски произход е задържан за хероина в хасковския автосервиз

КолатаАнглийски гражданин от кюрдски произход е задържан за спипания вчера хероин в хасковски автосервиз. Това стана ясно на съвместна пресконференция на главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, директорът на ОДМВР-Хасково комисар Ангел Цанков и заместник-окръжния прокурор Розалин Трендафилов.

Главният секретар обясни, че хероинът е намерен случайно в хода на операция, насочена срещу крадени автомобили. При проверка на документите на „Тойота Ярис“ криминалистите забелязали тайник с въздухоотвод. След като го отворили в него намерили 47 пакета с около 47 кг. хероин. Стойността му е близо 1 млн. лв.

Участниците в пресконференцията отказаха да съобщят подробности за къде е бил наркотика, но главен комисар Лазаров уточни, че не е бил за страната. Обикновено хероинът пътува от Турция през България за страни от Западна Европа.

Задържаният за 72 часа е бил отседнал на хотел в Хасково, а колата е била оставена за ремонт в сервиза, но тайникът не е бил направен там.

Процесуално-следствените действия продължават, като срещу задържания ще бъде внесена мярка за задържане под стража, допълни прокурор Трендафилов.

Главният секретар съобщи, че от началото на годината до сега задържаните наркотици и прекурсори на територията на страната са 2.5 тона.

Колата Колата
Колата колата
 Колата  Колата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
30.04.2014 20:34 20:34

Тоя Трендафилов като е зам.окр.прок*рор,кой е
ОКРЪЖНИЯ ПРОК*РОР…?
Щото тоя и главсека да си подадът оставките…

Back to top button