Спорт

„Хасково“ без трима за домакинството със „Спартак“

Мач, архивСтарши треньорът на „Хасково 2009“ Димчо Ненов няма да може да разчита на трима от своите футболисти за предстоящото домакинство от „Б“ група срещу „Спартак“ (Варна), съобщиха от клуба.

Васко Велев е наказан, а Явор Въндев и Бейсим Бейсим се възстановяват от контузии. Атаката на „червено-белите“ ще водят Емил Ангелов и Димитър Алексиев.

От клубното ръководство канят всички фенове на стадион в събота от 18 часа да подкрепят отбора в похода към „А“ група. По същото време преследвачите от „Добруджа“ и „Монтана“ имат трудни гостувания съответно на „Марек“ и „Раковски“.

До края на сезона за „Хасково“ предстоят още три мача: гостуване на „Монтана“, домакинство на „Ботев“ (Враца) и визита в последния кръг на „Банско“. Във временното класиране „Марек“ са първи с 50 т. следвани от „Хасково“ с 40, „Добруджа“ – 36 и „Монтана“ – 35.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!!!
istinski haskovski fenove!!!!!
01.05.2014 14:22 14:22

vsi4ki haskovlii na stadiona,za da podkrepim otbora po patja kam a-grupa!!!!!!samo haskovooooooo!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
02.05.2014 10:35 10:35

Slona i Lambov prodadoha Haskovo

istinski haskovski fenove!!!!!
istinski haskovski fenove!!!!!
02.05.2014 22:55 22:55

kakvi gluposti govorite be?!!ta te iskat pove4e ot vsi4ki otbora da vleze v a-grupa?!!!stiga ste govorili prazni prikazki i sprete da sazdavate intrigi?!!!tova njama da pomogne na otbora,a samo ako vsi4ki haskovlii sme edinni i podkrepjame bezrezervno otbora?!!!ot tova ima nugda sega otbora,zashtoto vse oshte imame realni shansove da vlezem v a-grupa!!!neka utre vsi4ki haskovlii da sme na stadiona ot 18.004asa i da gi podkrepim taka ,kakto go pravjat fenovete na drugite otbori v b-grupa,nezavisimo dali te se borjat za vlizane,ili ne?!!!razberete haskovlii ,kogato sme edinni,togava stavame oshte po-silni?!!!badete pozitivno nastroeni kam otbora i neka da vjarvame pove4e,a ne da sme pesimisti dokrai??!!!!!

Анонимен
Анонимен
03.05.2014 12:30 12:30

ti si goliam naivnik pari niamat za B grupa iskali poveche ot vsichki A grupa

istinski haskovski fenove!!!!!
istinski haskovski fenove!!!!!
03.05.2014 18:48 18:48

otbora neka vleze v a-grupa,pak togava shte vidim dali njama da se namerjat pari??!!!vagnoto e da vlezem v a-grupa ,za da gledame po-interesni dvuboi,pak i da idvat pove4e hora na stadiona?!!!

Back to top button