Спорт

Две баскетболистки и атлетка в конкурси за красота

Мис

Габриела Петрова

Две баскетболистки от „Хасково 2012“ са номинирани за участие в конкурс за красота.

Това са бронзовите медалистки Вероника Джикова и Калина Аксентиева, които бяха избрани от организаторите на конкурса от специализирания сайт BGbasket.com. В него ще бъде избрана най-красивата баскетболистка в женската Национална баскетболна лига.

Гласуването става с кликване върху снимката на избраната баскетболистка. Първият кръг е до 30 юни 2014 г., а претендентките тук са общо 25. Първите 10 по гласове ще продължат към втория кръг. Победителката ще стане ясна на специална церемония на 31 октомври и ще получи специална награда.

В конкурса на специализирания сайт за атлетика BGathletic.com пък основна фаворитка е харманлийката Габриела Петрова, която се състезава за „Локомотив“ (Пловдив).

Haskovo.info припомня, че Габи стана втората българка с европейска титла до 23 г., след като през миналата година триумфира в тройния скок на шампионата в Тампере.

Мис

Вероника Джикова

 

 

Мис

Калина Аксентиева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button