Спорт

„Глобал“ биха с дузпи „Селесао“ в турнир на новите футболни звезди в Хасково

Турнир8 отбора се включиха в турнира на новите звезди „N-JOY футбол тур 2014“ в Хасково.

Срещите се играха в две полувремена по 15 минути на игрището на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ в Хасково. От гимназията домакин се бяха подготвили със закуски за участниците.

В надпреварата се включиха тимовете: „Лузър“, „Аматьорите“, „Глобал“, „Космобойс“, „Селесао“, „Опасните“, „Темп“ и „Предаторите“.

До финала стигнаха момчетата от „Глобал“ и „Селесао“, като първите триумфираха след изпълнения на дузпи с 6:5. Така те заслужиха и участие на националния финал в столицата. Трети пък завършиха младите футболисти от „Лузър“. Победителите бяха наградени от играчите на „Хасково 2009“ Емил Ангелов и Иван Скерлев.

Инициативата се провежда в партньорство с Фондация „Димитър Бербатов“ и е за млади таланти и запалени фенове на футбола, на възраст между 16 и 20 г. Тя се провежда в 8 големи български града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково и Благоевград. На 10 май надпреварата продължава във Варна, а на следващия ден в Русе.

Турнир   Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button