Регион

Джигит блъсна 5-годишно в Харманли и избяга

Полиция, архив5-годишно момче е било блъснато вчера в 19 часа в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал на улица „Люле Бургас“. Мъж с неустановена засега самоличност е шофирал лек автомобил Фолксваген Голф, собственост на 45-годишен харманлиец. Управлението на колата е било с несъобразена с пътните условия скорост, поради което колата удря движещият се по платното пешеходец и напуска местопроизшествието.

В последствие са установени собственика и автомобила. В процес на изясняване е лицето, управлявало колата по време на произшествието. Момченцето е със счупена подбедрица на ляв крак в МБАЛ „Хасково“. Образувано е досъдебно производство.

Снощи в 21 часа е станала катастрофа с материални щети в свиленградското село Миладиново. 45-годишен мъж от Гълъбово, движейки се в посока Свиленград е загубил контрол над колата, излязъл е извън платното и се е блъснал в каменна ограда на частен дом. Тестване с дрегер отчело наличие на 1,49 промила алкохол в кръвта. Съставен акт.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани през почивните дни. В ареста на РУП-Свиленград е задържан 41-годишен мъж от село Левка, хванат от автопатрула да шофира с 1,61 промила. За същото нарушение в димитровградския арест е 43-годишен димитровградчанин, заловен да шофира с 3,3 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button