Регион

Спипаха 50 000 контрабандни цигари

Полиция, архивОбщо 50 120 къса цигари без бандерол иззеха служители на група „Престъпления по пътищата“ и свиленградските полицаи през почивните дни, съобщават от полицията.

При първия случай са установени петима пловдивчани в село Подкрепа, пътуващи с лек автомобил Мерцедес Спринтер с водач 35-годишен мъж. В колата са пътували още 3 жени на 31, 35 и 33 г. и 29-годишен мъж, негови съграждани. В хода на проверката, в багажното отделение са намерени 15 820 къса цигари без бандерол от различни марки. Съставен акт по ЗАДС.

Другите 33 600 къса са открити при спрян за проверка в село Клокотница лек автомобил Мерцедес с водач 33-годишен жител на пловдивското село Динк. В колата са пътували и 30-годишна жена от селото и мъж и жена от Пловдив на по 38 г. Безакцизните папироси са намерени в купето на автомобила.

Свиленградските полицаи намериха останалите 700 къса цигари при проверка на Фолксваген Пасат на главния път край Свиленград. Колата е шофирана от 36-годишен жител на село Рогозиново с двама спътници на 35 и 23 г. Пасата е върнат на ГКПП „Капитан Андреево“ за митническа проверка, при която се откриват цигарите под седалките му. Съставен е акт.

За кражба на пари съобщава 23-годишен хасковлия. Мъжът е заявил, че след отключване на жилището му в квартал „Орфей“ с подбран или подправен ключ е извършена кражба на 300 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button