Спорт

„Хасково“ с трета поредна загуба, държим второто място по голова разлика

Футбол, архивФутболният „Хасково 2009“ инкасира трета поредна загуба след като в среща от 24-я кръг на „Б“ група отстъпи на „Монтана“ с 0:1 като гост.
Попадението за домакините падна през второто полувреме и така ги вклини в борбата за промоция в „А“ група. Хасковлии още са втори във временното класиране с актив от 40 точки, а „Монтана“ вече имат 38 т. С 40 точки са и „Добруджа“, но остават на третата позиция заради по-лошата си голова разлика. „Банско“ са с 39 т.
 
В следващия кръг 11 май от 18 часа „червено-белите“ излизат на Ямача за задължителна победа срещу „Ботев“ (Враца), а на 17-и гостуват в последния кръг на „Банско“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!
istinski haskovski fenove!!!
08.05.2014 0:06 0:06

javno haskovlii ne iskat da imat otbor v a-grupa?!!!otbora beshe na kra4ka ot tova sled tolkova godini grada ni da ima otbor v a-grupa,no obshtinata,bogatashite na haskovo-firmi I ,,sponsori,, ne sa na tova mnenie?!!haskovlii,bez pari vsi4ki znaem,4e ne stave nishto,no sega ,kogato otbora imashe goljam shans da vleze sled tolkova godini,trjabvashe da mu se garantira izdragkata,kakto I remonta na stadiona,no ne bi za sagalenie?!!!taka otbora shte si igrae v b-grupa pred edna shepa fenove I shte sagaljavame vsi4ki,zashtoto otbora spokoino mogeshe da vleze tazi godina?!!!

Back to top button