Спорт

Исторически успех за „Раковски“, волейболистките се класираха на финалите

ВолейболИсторически успех записаха днес волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“.

Момичетата до 15 г. на треньора Петър Ташев победиха и в двете си срещи от баража за класиране във финалната фаза на първенството. Двубоите се играха в зала „Младост“, а димитровградчанки бяха мощно подкрепяни от своите фенове.

ВолейболВ първия мач нашите бяха безапелационни и подчиниха тима на Исперих с 3:0 гейма.

Втората среща срещу Чирпан предложи повече емоции. Димитровградчанки загубиха първия гейм и при резултат 7:18 във втория успяха да го обърнат до 27:25. Последва подем и „Раковски“ затвори мача с 3:1 гейма.

Така волейболистките ни се класираха на първо място и във финалите ще играят в Пазарджик, а вторият – Чирпан поема за София. Вече са ясни и съперниците на димитровградчанки: шампионките от „Марица“ (Пловдив), „Спартак“ (Варна) и Шумен.  Целта пред нашите е да се класират на първите две места. Мачовете са от 29 май до 4 юни, а отборите в тази фаза са общо 16.

Петър Ташев заяви, че е изключително доволен от всички момичета и благодари за подкрепата на публиката.

 

 Волейбол  Волейбол
 Волейбол  Волейбол
 Волейбол  Волейбол
 Волейбол  Волейбол
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button