Хасково

Задигнаха 2 бона от апартамент в „Орфей“

Полиция, архив3 кражби са регистрирани през изминалото денонощие, съобщават от полицията.

2 от тях са в Хасково. От жилище в квартал „Орфей“ са откраднати 1300 лева и 320 евро.

Втората кражба е установена след задействан сигнал по СОТ в обект на улица „Георги Кирков“. От магазина са откраднати 300 лева на монети и дребни банкноти. И двете кражби са осъществени след счупване на патрон на вратите.

Последната регистрирана кражба е в село Ябълково на 120 метра медни проводници от 3 междустълбия. Образувани са досъдебни производства.

19-годишен хасковлия е задържан след извършване на кражба. Вчера около 15 часа в хасковското управление е получен сигнал от 30-годишна жена, че в квартирата й на улица „Константин Фотинов“ в областния град е извършена кражба. Пристигналата на място оперативна група е установила, че неизвестно лице е проникнало в жилището през балкона и е откраднало около 25 грама златни накити. След подадения сигнал, младежът е установен и задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Инкриминираните вещи са открити и иззети с протокол.

Парфюми с лого на известни марки иззеха хасковските полицаи. Вчера автопатрул на полицейското управление е спрял за проверка на улица „Стара планина“ в Хасково лек автомобил Опел Астра, шофиран от 23-годишен хасковлия. В колата с него са пътували и още двама мъже от града на 29 и 25 г. В Опела са намерени 3 кашона и найлонова торба, в които са се намирали 238 парфюма и тоалетни води с лога на запазени търговски марки. Колата и парфюмите са иззети с протокол за доброволно предаване, а хасковлиите, двама от които познати на органите на реда, са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тончо трендафилов
тончо трендафилов
09.05.2014 18:07 18:07

Е как така сота задействан а има кражма Тогава за какво е този сот И друго нека помислим логично –откраднали пари да защото има Ако нямаше няма какво да вземат не е ли така

Back to top button