Спорт

„Хасково“ гони победа с разлика над „Ботев“

ФутболФутболният „Хасково 2009“ ще се опита да постигне изразителна победа в неделното домакинство на „Ботев“ (Враца) от 18 часа, заяви на пресконференция днес Хакиф Хабил, член на управителния съвет на клуба.

Хабил допълни, че в последните два кръга от първенството ще се търсят две победи за да се гарантира промоцията в „А“ група. Тъй като сега „Хасково“ заема второто място с 40 т. пред „Добруджа“ само заради по-добрата си голова разлика, футболистите ще търсят по-убедителна победа в неделя. Футболният бос заяви, че има обещания от общината и бизнеса, че при класиране в „А“ група ще бъде осигурен необходимия бюджет от 1.2 – 1.3 млн. лв.

От клуба изразиха оптимизъм въпреки трите поредни загуби в първенството, които треньорът Димчо Ненов отдава и на липсата на опитни играчи заради наказания и контузии. За домакинството срещу „Ботев“ в игра се завръщат Васко Велев и Иван Скерлев. Вратарят Емо Данчев още има проблем с ръката, но се очаква да започне важната среща.

 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
fenove na haskovo
fenove na haskovo
09.05.2014 17:44 17:44

a dano,ama nadali?!!!ve4e e kasno haskovo,sega shte gonim divoto?!!!prosto javno njakoi hora ne iskat haskovo da vleze v a-grupa??!!!vse pak uspeh na otbora v dvete sreshti dokraja?!!!!!

kitodar
kitodar
09.05.2014 22:28 22:28

Zaglavieto kazva vsichko…nqma kak da stane tova haskovo da vleze v a grupa..

Back to top button