Хасково

Шофьорът на размазаното такси: Не видях засилената Хонда, да сложат камери на кръстовището

ШествиеШофьорът на размазаното такси в катастрофата на 6 май Пламен Кочев сподели днес за Haskovo.info, че не е видял Хондата на кръстовището на „Дунав“ и „Раковски“.

„Завивах от „Раковски“ към „Дунав“, защото трябваше да закарам жената на „Георги Кирков“ 80. Въобще не съм видял Хондата. Сигурно съм се опитал да я избегна в последния момент, но от удара не помня. Карал е с голяма скорост, след това видях спирачния път. На това кръстовище трябва да сложат легнали полицаи или камери за наблюдение. Тук ежедневно стават по десетина такива рискови ситуации“, заяви Пламен, който днес с още двайсетина свои колеги се събраха на кръстовището.

ШествиеВсички настояват да се вземат мерки срещу нарушителите в града, които карат с бясна скорост. Пламен и шофьорите сложиха цветя и се поклониха на лобното място, където при катастрофата загина Павлина Сталева.

Кочев сподели още, че не знае дали някога ще може да се върне към професията след жестоката катастрофа. Сашо Канев пък каза, че 80% от таксиметровите шофьори в Хасково биха отнели предимството на движещата се според него с над 100 км/ч Хонда. Други пък призоваха за засилен контрол при издаването на книжки, защото в повечето тежки катастрофи участват младежи.

След като постояха половин час на опасното кръстовище таксиметровите автомобили се наредиха в колона и с надути клаксони се спуснаха по „Раковски“. Те заявиха, че шествията ще продължат докато не се вземат мерки за обезопасяване на хасковските улици.

Шествие

Пламен Кочев

 

Шествие 
 Шествие  Шествие
 Шествие  Шествие

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
11.05.2014 15:31 15:31

kolko hora trjabva da zaginat,4e da se setite da napravite neshto ot obshtinata i kmetstvoto,kakto i policijata-po strog kontrol,vzemane na knigki i soleni globi!!!!!

Анонимен
Анонимен
15.05.2014 8:08 8:08

Това са европейските изисквания по отношение на „легналите полицаи“.Нашите са по ефикасни,като се фрасне и гърнетата му остават на пътя.
Истината е кръговото ,ама няма кой,щото няма лапаница от това.Сега пак си е същото,пак си излитат и се приземяват по Раковски.
Преди два дни,или два дни след катастрофата на кръстовището на Раковски,един маук не успя да изправи завоя на Дунав и Тимок входо на ПОЛИЦЕЙСКИЯ блок и се заби в градинката на тротоара.
А тав вървят много пешеходци,защото няма откъде другаде да минат,добре че нямаше хора там.

Анонимен
Анонимен
12.05.2014 10:00 10:00

То пък до съда е един „убивач“на скорости…..Нищо не струва.Изобщо няма ефект от него.Летят си с високи скорости и изобщо не усещат препятствието.
Ама нали уж са направили нещо и са гушнали парите,дреме им,че няма ефект.

Апостол
Апостол
11.05.2014 22:15 22:15

Не видял Хондата! На прав двулентов път не видял… Или по-скоро не погледнал. Или завил без да намали? Кво като е ляв завой?! Да му мислят другите.

БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
11.05.2014 22:00 22:00

Има отпуснати пари по програма от ЕС.8 броя но е направен само един до съдъ.
А на това кръстовище жертвите да ги пишат на Узунжовския циганин,защото отдавна трябваше да направи кръгово и нещата щяха да се оправят.
Камерите няма да спрат дивото каране щото имат определен обхват,а и снимките с камери не издържат пред съдъ…

камен
камен
11.05.2014 20:34 20:34

кмета пак е по чужбините,прави си поредната екск*рзия и му дреме на …..за вас и това че се трепете по пътищата. няма пари -това е , има пари само за ремонт на центъра който няма нужда от ремонт защото от този обект ще се гушкат рушвети а пък за легнали полицаи няма пари така че ще се мре

...
...
11.05.2014 20:19 20:19

Легнали полицаи през 20 метра по шибаната улица !!!

jorokol
jorokol
11.05.2014 19:08 19:08

Абе глупендери с глупендерите ви,ако имаше камера там и пак си караше с 150 тоя,бариера ли щяхте да пуснете от някъде? Много сте зле,честно!!!

Man
Man
11.05.2014 16:54 16:54

Kmeta e Beden sAmo gledasi za se*esi Bulgaria e MAfia!!!

сара
сара
27.05.2014 15:37 15:37

тоя с хондата си кара пак необеспокоен всеки ден го засичам

Back to top button