Хасково

„Мега спорт“ с две титли от международен турнир

АеробикаХасковският клуб по спортна аеробика „Мега спорт“ се завърна с шест медала – два златни, два сребърни и два бронзови от международния турнир Borovets Cup Aerobics Open 2014.

Със злато при най-малките се окичиха Борислава Иванова и Александър Ангелов, а заедно двамата в категория двойки се класираха на трето място.

Борислава Иванова, Александър Ангелов и Алекс Ангелова взеха среброто. Малко не достигна на групата в състав: Ванина Тодорова, Дамла Арабаджи, Павела Митева, Кристина Добчева и Никол Стоименова да се окичат с медал и останаха на четвърто място.

Симона Благоева се класира четвърта в категория индивидуално при 12-14-годишните, а заедно с Християна Кайрякова и Росица Ванчева в категория тройки се класираха на шесто място.

Силна бе конкуренцията при 15-17-годишните, но Дарина Пашова взе бронзовия медал. Непризнат елемент пък попречи на тройката – Дарина Пашова, Мария Ленкова и Габриела Черкезова да стигнат до почетната стълбичка. Със сребро се прибра и групата – Мария Ленкова, Габриела Черкезова, Нина Ценова, Ива Ангелова и Ангел Казаков.

Аеробика   Аеробика
 Аеробика  Аеробика

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button