Хасково

Изместват концерта за 24 май заради евроизборите

ПразникПразничният концерт по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост ще се състои на 23 май, съобщи Ралица Кисекчиева, шеф на дирекцията по образование, култура и спорт в община Хасково.

Причината за изместването на тържествата е заради евроизборите на 25 май.

Концертът на 23-и е от 18 часа в голямата зала на читалище „Заря“. Тази година в него ще се представят талантливи ученици от хасковското ОУ „Климент Охридски“. Кисекчиева обясни, че идеята е на всеки голям празник да се изявяват ученици от някое хасковско школо.

На концерта ще бъдат наградени и изявени ученици от Хасково. Учителите пък ще получат наградата „Неофит Рилски“ в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2014 8:14 8:14

Абе,кой ви е*ава евроизборите,празника си е на деня,не може Петков ден да е на Атанасов ден.
А това е свят празник за нашият народ,какво се е*авате с хората,глупаци…

Гост
Гост
15.05.2014 14:02 14:02

Това е поредната простотия на невеж началник в общината. Колко празника трябва да минат та да се изредят всички училища в Хасково. Кисекчиева, това е голям град с много училища, не е село. Да вземем и празника на Хасково да изпразнуваме тия дни та да го отметнеш като свършена работа. Да си беше седяла където си тежиш на място, за тази работа не ставаш 😉

Back to top button