Регион

Спипаха димитровградчанин с амфетамин и саксии с трева

Полиция, архив41-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера димитровградските криминалисти са му извършили обиск, при който са намерили полиетиленов плик с бежов прах с тегло 0,51 грама. Тестване с полеви наркотест е показало, че се касае за амфетамин.

Последвало е претърсване в жилището на мъжа на улица „Цар Симеон“, където е открита саксия със засадени 3 растения от рода на конопа с височина 10 см. Образувано е досъдебно производство.

11 кг. изсушен тютюн иззеха хасковските полицаи. Вчера те са извършили проверка в къща на улица „Картечар“ в областния град. В жилището обитавано от 36-годишен мъж е намерен натрошеният изсушен тютюн.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Свиленград. В ареста до 24 часа е задържан 23-годишен любимчанин, хванат от автопатрула да шофира колата си с 1,81 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button