Регион

Закопчаха двама с микробус, пълен със сирийци

Полиция, архивДвама харманлийци на 45 и 33 г. са задържани в местния арест, съобщават от полицията.

Вчера полицаи от харманлийското управление са получили сигнал, че двамата превозват чужденци в посока село Иваново с микробуса на по-възрастния. В района на язовир „Кюмюрлука“ край града, униформените служители спират Форда за проверка.

В товарния отсек на колата са установени 12 мъже на възраст от 20 до 45 г. По техни данни са сирийци. Мъжете са без статут и са натоварени в автомобила от центъра на Харманли. Работата по случая продължава.

18-годишен младеж от хасковското село Динево е задържан за кражби. Димитровградските криминалисти са установили, че младежът е откраднал ъглошлайф от животновъдна ферма в Димитровград. В хода на работата се констатирало, че е извършител и на още една кражба от частен дом в града. Той проникнал през незаключена врата на жилище на улица „Първа“ и откраднал обувки и козметика. Задържан е до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button