Регион

Конфискуваха над 15 000 ментета Капитан Андреево

Ментетата15 260 детски текстилни изделия със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, са задържали при съвместна проверка митнически  и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“.

Фалшификатите са били превозвани от камион с българска регистрация, който пътувал от Турция за България. Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която било установено, че сред различните артикули мъжки и дамски текстилни изделия има и 12 400 детски тениски, 900 детски рокли, 700 детски клинове, 700 детски потници и 600 детски комплекта, щамповани с изображения на анимационни герои.  

В изпълнение на Европейския Регламент и Закона за марките и географските означения, имитациите са задържани. За случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button