Хасково

Гимнастички и доброволци заедно срещу наркотиците

ПразникГимнастички от хасковския клуб „Юнак“ и „Младост“-Димитровград, както и доброволци от Превантивно-информационния център по наркотични вещества (ПИЦНВ) към Младежкия център се включиха в празника „Спортът против наркотиците“.

Събитието се проведе в зала „Юнак“ и бе по случай Деня на спорта. Младите гимнастици и акробати демонстрираха съчетания, а доброволците към ПИЦНВ рекламираха спорта като здравословен начин на живот и като алтернатива на наркотиците.

Сред гимнастичките, които показаха съчетания бяха: Христина Василева, Антоанета Деянова, прескок – Катрин Кръстева и Траяна Златкова, Моника Атанасова, Синем Гюзджан, бронзовите медалистки от Държавното първенство по акробатика: Катрин Кръстева и Тея Иванова, тройката Мария Колева, Ива Петкова и Анита Запрянова – съчетание баланс, Александрина Колева – земна гимнастика, на греда – Катрин Кръстева, гостуващите от Димитровград – Габриела Станчева и Жаклин Вълчева, на земя Ивайла Чавдарова, Кристина Петкова, атракция на батут: Катрин Кръстева и Анита Запрянова, съчетание баланс-тройка: Моника Гочева, Кети Маркова и Анджела Филипова. Съчетание на земя – Храстина Василева, Антоанета Деянова, на прескок – Катрин Кръстева и Траяна Златкова.

С танц се представи шампионката от балет „Рона“ Ивет Иванова.

Доброволците проведоха викторина, раздадоха вкусни награди и информационни материали.

 Празник Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button