Хасково

Шестима от „Гранд“ летят за Блякпул, Любо и Мира – отново първи

"Гранд"Треньорите в хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Николай Манолов и Павлина Вълчева летят във вторник за Англия заедно с две от състезателните си двойки. Това са Братан Братанов – Антоанета Танева и Симеон Пенев – Лилия Петрова.
Както Haskovo.info писа Павлина и Николай ще участват при професионалистите в най-престижния турнир в Блякпул. Братан и Тони и Симеон и Лили пък ще се състезават при младежите до 21 г.
 
От „Гранд“ вече блеснаха на Острова след чудесното представяне там през април на Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. Двамата записаха най-успешното класиране на българи в Блякпул: четвърти места на самба и петте латино-американски танца и второ на джайв.
 
Днес Любо и Мира спечелиха републиканския турнир по спортни танци в Асеновград. Симеон и Лили станаха четвърти в своята група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виктория Костова
Виктория Костова
20.05.2014 1:38 1:38

Колега Денев, ще направя малка ,но значима корекция на информацията.Най-успешното класиране на българи представили България в юноши 2 в Блякпул принадлежи до момента на Петър Даскалов и Елена Мерджанова /през 2008г.с четвърто място в петте латино-американси танца и първо място на джайв/.С направената корекция ни най-малко не омаловажавам класирането на Любослав и Мирослава, който са много талантлива двойка и им пожелавам още много успехи през целия танцов път.

Back to top button