Регион

Мажоретките на Свиленград отново на Европейското

МажореткиМажоретките на Свиленград отново се класираха за Европейско първенство по Батън туърлинг и мажоретки, което тази година ще се проведе в Хърватска.

На Държавното първенство, което се проведе в Шумен на 17 и 18 май, момичетата от трета възрастова група завоюваха първо място и с това спечелиха квота за участие на Европейското. Мажоретният състав към Спортен клуб „Изида – Свиленград“ участва в състезанието с отбори в три възрастови групи. Завоюваните отличия на отбора са едно първо място в категория Традиционал корпус, шест втори места в различните категории и едно трето място за най-малките в отбора, които се явяват за първи път на състезание.

Девойките от IV възрастова група се представиха отлично като показаха най-доброто от себе си, но останаха на две стотни зад домакините от Шумен.

През 2012 г. свиленградските мажоретки представиха България на Европейско първенство във Франция, където постигнаха трето място и се завърнаха с бронзовото отличие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button