Хасково

БМВ без номера и такси с изтекъл акт „изгоряха“ в акцията на КАТ

АкцияБМВ без регистрационни табели и таксиметров шофьор с изтекъл през февруари акт бяха сред първите глобени в акцията на „Пътна полиция“ в Хасково.

Пътуващите в Бавареца обясниха, че щели да купуват колата и сега я тествали.

Колите се спират масово на бул. „Съединение“ срещу жп гарата в посока Харманли от 10 до 12 часа.

Акцията е част от национална кампания, която се провежда поетапно в цялата страна от 12 до 23 май, а днес е денят за Хасково. Тя е в рамките на международния проект „Пътна безопасност в регионите от Югоизточна Европа“. Партньори в нея са Главна дирекция „Национална полиция“, областните дирекции на МВР и Института за изследвания, образование и развитие „Отворена младеж“.

Две доброволки от института раздаваха антистрес топки и брошури с 10 полезни съвета за по-толерантно шофиране.
Целта на кампанията е да се въздейства върху най-активните участници в пътното движение – младите хора, за отговорно и толерантно поведение на пътя.

Полицаите обаче проверяват не само младите шофьори, като се следи за колани, обезопасителните системи, светлини, документи, „Гражданска отговорност“.

Утре кампанията продължава в Бургас, а след това завършва в Ямбол и Сливен.

 Акция Акция 
 Акция  Акция
 Акция  Акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button