Регион

Автобус удари камион и Опел, мъж бере душа

Полиция, архивНесъобразена скорост и неспазване на дистанция са причинили тежка катастрофа, съобщават от полицията.

Вчера в 13,20 часа на третокласен път от село Пъстрогор към село Левка, 60-годишен водач от Свиленград на автобус Сетра поради несъобразена скорост и неспазване на пътна дистанция е ударил движещ се пред него товарен автомобил Ивеко, управляван от 31-годишен свиленградчанин.

След неправилно движение по платното, автобусът е навлязъл и в насрещната лента за движение и е реализирал челен удар с правилно движещ се лек автомобил Опел Вектра, шофиран от 73-годишен жител на село Студена.

От удара е пострадал последният, който е с комоцио и вътрешен кръвоизлив в коремната кухина. Настанен с опасност за живота в МБАЛ-Свиленград. Образувано е досъдебно производство.

35-годишен мотоциклетист пострада в ПТП. Катастрофата е станала вчера в 12 часа на Т-образното кръстовище между улиците „Георги Кирков“ и „К. Фичето“ в Димитровград. Мъжът подкарал с несъобразена скорост мотоциклет Априлия без регистрационни табели и на десен завой загубил контрол.

След падане на платното е с фрактура на дясна ключица и охлузни рани. Прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
китаец
китаец
21.05.2014 19:27 19:27

На булгаристанците им дай само леки коли и сами ще се изтрепят,не им трябват орьжия за масово унищожение.

Back to top button