Хасково

Изиграха финалите на мини шампионската лига на изкуствено осветление

ФутболМного емоции предложиха финалите на тазгодишния турнир мини шампионска лига по футбол, организиран от община Хасково и спортен клуб „Слънце“ с президент Иво Конгалов.

Мачовете започнаха от 17:30 и продължиха до 21 часа, като последните срещи се играха на изкуствено осветление, както в най-силния футболен турнир в Европа. Мачовете бяха проследени от голям брой зрители – майки, бащи, баби, дядовци и други фенове.

В надпреварата при 6-годишните първо място зае отборът на „Ян Бибиян“ (ЦДГ № 1). Те победиха на финала тима на „Елхица“. На трето място се класира отборът на ОДЗ „Слънце“.

При 7-годишните на трето място отново беше отборът на ОДЗ „Слънце“. На финала младите футболисти на ОДЗ „Иглика“ победиха малчуганите на ОДЗ „Весели очички“ с 4:3 и спечелиха купата.

В турнира бяха раздадени много грамоти и индивидуални награди.

 Футбол Футбол 
 Футбол  Футбол
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button