Хасково

Ротарианци със стипендия за трима талантливи младежи в нужда

РотарианциСтипендия за талантливи деца в неравностойно положение учредиха от Ротари клуб „Хасково – Аида“ с президент Митко Полихронов.

600 лв., които ще поемат държавната такса в Шуменския университет, където посещава курсове по информатика, ще получи 10-класникът в ПМГ „Боян Петканчин“ Добрик Георгиев. Ротарианци ще поемат и държавните такси на абитуриентите Христо Христов (ПМГ „Боян Петканчин“) и Георги Евтимов (ГПЧЕ „Асен Златаров“) съответно за УАСГ-София и Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Христо ще кандидатства архитектура, а Георги – право.

От „Хасково – Аида“ ще дарят и видеонаблюдение на старческия дом на Кенана. На втория и третия етаж ще бъдат монтирани по две камери за да се повиши сигурността там.

Дарение от 3 компютъра и лаптоп получава Дневния център за деца „Марина“ за да се повиши социализацията на потребителите му.

С лаптоп от ротарианци се сдоби и бадминтон клуб „Хасково“ с президент Пейо Бойчинов.

Хасковските ротарианци гласуваха тази вечер да дарят и 1000 евро на пострадалия от наводненията Ягодина в Сърбия.

Интеракт клубът, където членуват младежи от 13 до 18 г., ще получи 200 лв. по повод 2-годишнината си.

Ротарианци  Ротарианци 
 Ротарианци  Ротарианци
 Ротарианци  Ротарианци

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button