Регион

Спипаха 21 000 контрабандни цигари и дрехи менте

Полиция, архив20 800 къса цигари без бандерол иззеха димитровградските полицаи, съобщават от пресслужбата на полицията.

Част от безакцизните папироси (5300 къса) са открити пред маса на димитровградския неделен пазар, стопанисвана от 54-годишна жена от града.

Последвала е проверка в жилището й на улица „Св. Климент Охридски“, където са открити още 12 200 къса. При претърсване на избеното помещение са открити още 3300 къса, за които се констатира, че са собственост на 58-годишен мъж от Димитровград. Безакцизните цигари са иззети с протокол. Образувано е бързо производство.

324 артикула с лого на запазени търговски марки иззеха димитровградските полицаи. Тази сутрин в 0,30 часа, на булевард „Димитър Благоев“ е спрян за проверка лек автомобил Опел, шофиран от 32-годишен жител на първомайското село Воден. В колата са намерени стоките с лого на известни марки без разрешение на правопритежателя. Мъжът е задържан до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

34-годишен димитровградчанин и 24-годишен негов съгражданин са задържани за кражба. Мъжете са откраднали 7,5 метра четирижилен меден проводник от стопанска постройка в местност край града. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button