Хасково

Започна се: абитуриент от Механото дойде на бала си с ТИР

БалЕуфорията по абитуриентските балове в Хасково започна с този на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“.

БалПрофесионалната гимназия изпрати 88 зрелостници. Един от тях Антон Ангелов пристигна тази вечер на сборния пункт до входа на парк Кенана с ТИР. Младежът сподели за Haskovo.info, че много е искал да се качи на голям камион и баща му е изпълнил желанието. Сега Антон чака резултатите си от матурите след което ще решава къде да следва като студент.

Двама абитуриенти от Механото пък пристигнаха с лимузина, екскортирана от мощни мотори, които четвърт час „палеха“ гуми около колата.

Щерка си Величка изпрати на бала си и хасковският общински съветник Евгени Колев. Момичето е изкарало високи оценки на изпитите за УНСС-София и очаква да бъде прието там.

Бал  Бал 
 Бал  Бал
 Бал  Бал
 Бал  Бал
 Бал  Бал

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
цгхнм
цгхнм
24.05.2014 2:34 2:34

От кога чакам от отцепят района оот колите! Аз, за разлика от “синчетата и дъщерите“, ще спазя традицията и ще тръгна от статуята! НЕ искам горе да има коли, не искам всички да крещят, не искам красиви хора да се въртят на кючек! Искам нормален бал!

390
390
24.05.2014 14:41 14:41

„Селяния“

xoxo
xoxo
25.05.2014 3:13 3:13

моята идея беше да отида с пожарната на калеко ми, но още нямам бал :3

Back to top button