Хасково

Алфа Ромео на метан се подпали в движение, изгоря

ПожарътЛек автомобил Алафа Ромео изгоря тази вечер в Хасково.

Инцидентът стана на ул. „Веселин Вълков“ в района на отбивката за Зоологическата градина, съобщиха за Haskovo.info от Областната противопожарна служба.

ПожарътМлади хасковлии отивали към алеята в началото на парк „Кенана“ по повод абитуриентските балове.

В движение забелязали, че колата, която не била карана от една година, започнала да пуши, спрели возилото край пътя и избягали на безопасно разстояние. Италианският автомобил бил с метанова уредба и имало опасност да гръмне.

След подаден сигнал на спешния телефон 112, на място бил изпратен един екип огнеборци, които потушили пламъците. Ранени при инцидента няма, но колата е изгоряла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Aз
24.05.2014 22:49 22:49

Преди момчетата да избягат се опитваха многократно да изгасят искрите, които бяха в долната част на предницата на колата /от към лявата гума/. Много хора се опитаха да им помогнат , но беше невъзможно. Добре, че пожарната се отзова максимално бързо, защото не ми се мили какво можеше да се случи.

Аз
Аз
24.05.2014 22:55 22:55

Грешка имах предвид предната дясната гума.

Анонимен
Анонимен
25.05.2014 21:34 21:34

🙁

Back to top button