Регион

„Тойота“ прати 83-годишна в болница с комоцио

Полиция, архивСнощи в 20,20 часа в РУП-Харманли е получен сигнал от ЦСМП, че при тях за лечение е постъпило пострадало в ПТП лице, съобщават от пресслужбата на полицията.

На място е изпратен автопатрул, който констатирал, че катастрофата е станала в село Славяново около 16,30 часа с лек автомобил Тойота Раф-4, управляван от 24-годишен мъж от селото.

Водачът е предприел маневра на заден ход без да се убеди в безопасността й, вследствие на което е ударил движеща се след колата пешеходка. От удара, 83-годишната жена е с комоцио, без опасност за живота. На водачът, който напуска местопроизшествието и неуведомява органите на МВР му е съставен акт по ЗДвП.

74-годишен турски водач пострада в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 17 часа на третокласен път след село Сираково. Мъжът е шофирал лек автомобил Дачия с турска регистрация с несъобразена скорост. На ляв завой е загубил контрол, напуснал е платното и се е ударил в крайпътно дърво. От удара е с контузия на меките тъкани на врата, обработен в СО в МБАЛ „Хасково“ и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

За домова кражба съобщават от РУП-Димитровград. неизвестен извършител след изкъртване на катинар на входна врата е проникнал в апартамент на улица „Бойка“ в Меричлери. От там е откраднал мобилен телефон, лаптоп и 200 лева. Образувано е досъдебно производство.

5400 къса безакцизни цигари иззеха служители на „Престъпления по пътищата“ при ОДМВР-Хасково. Вчера в 14,30 часа на главния път те са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 43-годишен пловдивчанин. В колата са пътували и 3 негови съгражданки на 15, 41 и 38 г. Колата е върната за щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево“ след съмнение, че в нея се превозват акцизни стоки. При проверката, в двигателния отсек на Голфа са открити цигарите без бандерол. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button