Хасково

Следственият арест се отчетоха първи в РИК – Хасково

Бюлетини16 от 20 души имащи право са гласували в следствения арест в Хасково днес. Тази секция приключи първа отчитането на данните и донесе бюлетините и протоколите си в районната комисия. Това се случи около 19:30 часа.

Гласуването премина спокойно и без никакви проблеми, обясниха членовете на секционната комисия. Общо 5 партии са разпределили гласовете на арестантите. Най-много е получила „България без цензура“.

Все още нито от РИК, нито от партийните централи могат да обявят междинни резултати за вота в Хасково. Според данните на „Алфа рисърч“, обявени от Нова телевизия, в национален план на първо място са ГЕРБ с 28,4%, следвани от БСП с 21,6%. Трети са ДПС с 15,5%, четвърти „България без цензура” с 9,9%, а „Реформаторският блок“  взимат 6,8% и се нареждат на пето място. Под чертата от 5,88% остават „Атака” с 3,7%, АБВ с 3,4% и НФСБ с 2,7%.

 Бюлетини  Бюлетини

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.05.2014 9:10 9:10

Ебати и тъпия коментар…

Back to top button