Хасково

Спипаха двама младежи, отарашили 9 мазета в Хасково

Полиция, архивБързо производство срещу 16- и 19-годишни хасковлии е започнато в РУП-Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Униформените са установили, че младежите са отарашили 9 мазета на улица „Георги Кироков“ в областния град, след като са изкъртили катинарите и вратите им. Оттам са откраднали меден проводник, душ батерия и медни съдове. Автопатрула е задържал момчетата в момент на извършване на кражбите.

Вчера симеоновградските полицаи са спрели в Симеоновград за проверка лек автомобил Тойота Ярис. Колата е шофирана от 20-годишен жител на радневското село Любеново. С него е пътувал и 48-годишният му родител. При проверката е установено, че двамата пренасят в автомобила указателна табела, която отнели от новия мост в Симеоновград.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 32-годишен жител на село Каснаково. Тестване с дрегер показало, че мъжът шофира с 2,27 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button