Хасково

ГЕРБ: Победихме, ДПС и ББЦ са купували гласове

ГЕРБУдовлетворени сме от победата, както в страната, така и в Хасковска област. Това заявиха на пресконференция след изборите от ГЕРБ. Областният координатор Делян Добрев изнесе данните за активността и разпределението на вота в региона.

ГЕРБ не е първа сила само в четири от 11-те общини на областта. Това са Маджарово, Стамболово, Минерални бани и Симеоновград. Най-добър резултат партията на Бойко Борисов има в Любимец, следван от Ивайловград.

ГЕРБСтранни са резултатите на ДПС в Свиленград и Тополовград, където те по принцип нямат много гласове. Този път обаче са се представили повече от добре, заяви Добрев. Според него това се дължи на купен или контролиран вот. Като пример той посочи ромската махала на Свиленград, където били забелязвани скъпи автомобили.

Същото съмнение в ГЕРБ имали и за резултатите на „България без цензура“ в част от секциите в региона. За добрите резултати на Барековата партия в региона намеса има Иван Петров, допълниха от партията на Бойко Борисов. Петров беше областен координатор на ГЕРБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
27.05.2014 8:52 8:52

Хехехех, ДПС И ББЦ купували гласове, ей не се си виждате какви симпатични смешници сте бре, а ГЕРБ изоооооообщо не са купували гласове, всички сте от едно дере дренки брани, а колкото до вота – в България винаги е бил купуван и контролиран и поне в последните 15 години никога не е бил реален – СМЕШНИЦИ, дори и не се срамувате, когато се излагате! Днес Вас свалят, утре Ви издигат, после другите свалят, и тях ги издигат…и така до без край се въртите едни и същи безскрупулни същества в Народното събрание, докато през това време губите собствения си народ! Ама случайно Вас да не сърби дали след няколко години ще има млади хора и изобщо дали ще има България, тя може да бъде отново и Турция… 🙂

Без име
Без име
27.05.2014 10:45 10:45

Всички партии са купували гласове!

Back to top button