Регион

Спипаха симеоновградчанин с байпас пред водомера

Полиция, архивЗа установена кражба на вода, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера следобяд в полицейския участък в Симеоновград е получен сигнал за неправомерно прикачване към водоснабдителната система в частен дом на улица „Хаджи Димитър“ в града. На място е установено, че 58-годишен мъж, живеещ на адреса е монтирал връзка преди водомера в шахта в двора на имота. Образувано е досъдебно производство.

Стоки с лого на търговски марки иззеха свиленградските полицаи и колегите им от ГПУ-Свиленград. Вчера на влизане от Турция е спрян за проверка автобус Мерцедес, пътуващ за Румъния. При щателната митническа проверка са намерени 284 парфюма, 770 чифта маратонки и 60 панталона тип „Деним“, обозначени със знаци на запазени търговски марки.

Свиленградските полицаи са образували 5 досъдебни производства и са задържали трима турски граждани на възраст 36, 37 и 45 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button