Хасково

Сесия: Улица – паркинг за полицията, баскетболна купа за общината

СесияУлица „Атон“ в отсечката между областната дирекция на МВР и районното управление на полицията отново се превръща в паркинг на органите на реда. Решението е на общинските съветници в Хасково. Тази улица се превърна в проблем преди години, когато общината и полицията спориха за нея.

Местният парламент реши да увеличи броя на служителите в ОП „Паркинги и гаражи“ от 39 на 44 заради предстоящото разширяване на Синята зона с 86 места.

Общинския съвет гласува и за удостояването със званието „Почетен гражданин на Хасково“ посмъртно на скулптора Петьо Александров, който беше основен двигател по изработването на монумента на Света Богородица.

СесияПрезидентът на баскетболния клуб „Хасково 2012“ д-р Георги Гелов връчи купата за спечеленото трето място от първенството на председателя на общинския съвет Иван Иванов.

Това стана в началото на днешната сесия. Д-р Гелов благодари на съветниците и общината за подкрепата и изрази надежда, че тя ще продължи и през новия шампионат. Президентът на баскетболистките пожела и успех на футболния „Хасково 2009“ в шампионата от „А“ група.

В края на заседанието кметът Георги Иванов призова партиите да спазят 7-дневния срок след евроизборите и да изчистят града от плакатите. Той предупреди, че ще налага предвидените от закона глоби.

 Сесия  Сесия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button