Хасково

Хасковският театър с най-доброто и през юни

ТеатърВ програмата за месец юни на хасковския театър „Иван Димов“ са включени едни от най-добрите постановки в репертоара му.

Театралният маратон започва с „Епопея на забравените“ на 2 юни, а 10 дни по-късно е чисто новата „Безумна нощ“, чиято премиера беше в края на май.

На 16 и 17 юни хасковските ценители ще могат отново да гледат „Разбиване“ с Луиза Григорова и „Вдовиците“ на Иван Савов.

„Смях в залата“ с Асен Блатечки и „Севилският бръснар“ на Юрий Дачев също са в два поредни дни – 19 и 20 юни.

ТеатърМоноспектакълът с Диян Мачев „Речта на селския крал“ ще забавлява хасковската публика на 23 юни на цени от 6 лв., а програмата завършва на 27-и с „Безумната лейди Джулия“ на Николай Атанасов.

От театъра отново са предвидили промоционални пакети.

През юни ще има и 4 детски представления. Първите са на 11 и 12 юни на „Таласъмът Тропалан“ и „Пепеляшка“. Те ще се играят съответно в ОДЗ 18 И ОДЗ 15 и са на цени от по 3 лв.

Толкова са и пропуските за „Момче и вятър“ и „Как се лекува лъвски страх“, които са предвидени за 17 и 19 юни в ОДЗ 2 И ОДЗ 3.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button