Хасково

Банани срещу цигари раздаваха младежи в Хасково

АкцияМладежи раздаваха банани и ябълки срещу цигари в Хасково по повод 31 май – Световен ден без тютюнопушене.

АкцияОрганизатори на инициативата са Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център по наркотични вещества при Младежкия център. В акцията се включиха и доброволци от младежката структура на БЧК.

Шествието тръгна от Младежкия премина по централната алея пред театъра и новата часовникова кула и стигна до спортна зала „Дружба“. Доброволците скандираха срещу вредата от цигарите и призоваваха тяхната замяна с плод. На пушачите по пътя бяха предлагани банани и ябълки срещу скъсване на цигарата. Гимназистите раздаваха брошури и стикери „Аз не пуша“. От плакатите пък се четяха призивите: „Замени цигара с плод“,“Не позволявай цигарите да те водят, „На кафе без цигари“, „Лято е, не бъди комин“, „Обичай живота, а не цигарите“.

Пред „Дружба“ лекари от регионалната здравна инспекция измерваха нивото на въглеродния оксид в белите дробове на желаещите.

Акция  Акция 
 Акция  Акция
 Акция  Акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haskovlijka
Haskovlijka
31.05.2014 23:49 23:49

Не е ли страхотно да четем такива новини вместо ежедневните ужаси или политически безумия. Поздравления за екипа, който е открил новината!!! Поздравления за организаторите!!!

Back to top button