Хасково

Павлина и Николай се завръщат към световните турнири след 2-годишна пауза

ГрандГолемите звезди на спортните танци Павлина Вълчева и Николай Манолов от клуб „Гранд“ подновяват състезателната си кариера след близо 2-годишно прекъсване.

ГрандТова съобщи за Haskovo.info Николай след завръщането им с Павлина от най-престижния турнир в света в английския Блякпул. Там двамата треньори заведоха и състезателните двойки: Братан Братанов – Антоанета Танева и Симеон Пенев – Лилия Петрова. В Блякпул и трите хасковски двойки се представиха достойно в категориите си, като преминаха по няколко кръга в конкуренцията на стотици състезатели от цял свят. Според Николай натрупания опит е безценен, а и децата вече искали по-скоро участия на международни турнири отколкото в България.

Следващото голямо състезание на което Павлина и Николай са амбицирани да участват е през октомври в Лондон.

Утре, 1 юни, три двойки от „Гранд“: Любослав Стоев – Мирослава Дойчева, Братан и Тони, Марин Мартинов – Диляна Димитрова ще вземат участие в международен турнир в София. Това ще е дебют за Марин и Диляна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button