Спорт

Ремонтът на стадиона започна, махат плочки и режат дървета

РемонтРемонтът на хасковския футболен стадион започна от днес.

Работници от общинското предприятие „Екопрогрес“ махат плочките между трибуните и пистата и режат дърветата до оградата на спортното съоръжение.

От пресслужбата на общината съобщиха за Haskovo.info, че сега се извършват подготвителни работи за да се ускорят нещата. Днес следобед ще бъде готова количествено-стойностната сметка за ремонта.

Шефът на „Екопрогрес“ Коста Сарджев обясни, че на мястото на плочките ще бъде положен асфалт. От предприятието имат ангажимент да боядисат оградата и да почистят пистата. Те ще окосят и подготвят стадион „Младост“, който ще бъде използван като помощно игрище.

От утре се очаква да започне премахването на старите седалки на стадиона.

„Има много работа, която ще бъде поета от различни фирми. Ремонтът сигурно ще продължи 2 месеца“, очаква Сарджев.

Както Haskovo.info писа „Хасково 2009“ вече подписа договор с „Любимец“ за използването на техния стадион за първите няколко домакинства от първенството в „А“ група. Шампионатът стартира на 19 юли.

Утре, 3 юни, ще се проведе Изплкома на БФС, на който ще станат ясни много неща около бъдещето на „Хасково“ в „А“ група.

Ремонт  Ремонт 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!
02.06.2014 16:48 16:48

haide uskorete vazmogno nai-barzo remonta na stadiona,za da moge otbora da si zapo4ne parvenstvoto na nashijat si stadion-d.kanev?!!!vsi4ki haskovlii stiskame palci za otbora-samo haskovo!!!!!

Анонимен
Анонимен
02.06.2014 21:13 21:13

Отбора е частен,какво ме интересува,защо от парите на хората прави ремонта кмета?Частника да си направи частен стадион и да си играе,да си го поддържа и т.н.Иначе входът ще е с белетчета,НАЛИ и къде ще отиват приходите аъъ…?

Анонимен
Анонимен
06.06.2014 13:34 13:34

И ся кат няма лиценз аъъ???

Back to top button