Регион

3 катастрофи за два дни в Хасковско

Полиция, архивТри катастрофи за два дни са станали в региона, съобщават от пресслужбата на полицията.

Без опасност за живота е 86-годишна пешеходка. Вчера в 16 часа на кръстовището на улиците „Еделвайс“ и „Княз Борис“ в Хасково е станал инцидент между 11-годишен велосипедист и пострадалата жена. Момчето, стигайки по средата на кръстовището е ударило пресичащата го от ляво на дясно старица. От удара, жената е с фрактура на дясна раменна става и дясна тазобедрена става.

Снощи в 21,15 часа на второкласен път за село Татарево е станало ПТП с лек автомобил Пежо, управляван от 52-годишен хасковлия. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът е загубил контрол и е влязъл в канавка. От удара е пострадала возеща се на предната седалка 81-годишна жена. Тя е с контузия на меките тъкани на гръден кош, обработена в ЦСМП Хасково и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Без опасност за живота е неправоспособен мотоциклетист. На 31-ви в 17,30 часа на пътя от село Корен за село Жълги бряг, неправоспособният 24-годишен мъж от село Гледка е подкарал мотоциклет Хонда. Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, е загубил контрол над управлението и е паднал на платното. В резултат на това е с фрактура на пръст на дясно ходило и с охлузни наранявания по крайниците. Прегледан и освободен за домашно лечение.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 38-годишен жител на село Ябълково, заловен от автопатрула да шофира с 1,43 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button