Регион

11-годишен велосипедист се помля във Форд

Полиция, архив11-годишен велосипедист пострада в пътно произшествие, съобщават от полицията.

Вчера в 11,30 часа на кръстовището на улиците „Христо Ботев“ и „Константин Стоилов” в Харманли, момчето не е спряло на знак В-2, извършило е десен завой, навлязло е в насрещното платно и се е ударило странично в движещ се направо лек автомобил Форд с водач 42-годишен харманлиец.

От удара, велосипедистът е с фрактура на ключица на дясна ръка. Образувано е досъдебно производство.

Несъобразена скорост причини ПТП. Вчера в 08,14 часа на разклона за село Брягово е станал пътен инцидент между лек автомобил Мерцедес с френска регистрация, шофиран от 64-годишен турски водач.

Заради несъобразената си скорост, на десен завой той е навлязъл в насрещното движение и се е ударил челно в лек автомобил Фолксваген Поло, управляван от 58-годишна харманлийка.

От удара са пострадали водачката, която е със счупени 3 ребра и контузия на бял дроб, настанена в хасковската болница с опасност за живота. Пострадала е и возещата се в Голфа 44-годишна жена от Харманли – с контузия на гръден кош, прегледана и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота са двама участници в ПТП. Вчера в 13,25 часа на четвъртокласен път на влизане в село Нова надежда е станал инцидент с лек автомобил Пежо, управляван от 24-годишен младеж от село Брягово. Поради движение с несъобразена скорост, на ляв завой е загубил контрол, напуснал е платното и се е блъснал в крайпътна канавка. От удара са пострадали водачът, който е с рана на роговицата на дясно око, рана на клепача на ляво око, контузия на гръден кош и пътуващият в колата 30-годишен мъж от село Черногорово – с порезна рана на носа. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button