Регион

Димитровград с трета линейка за северната част на града

ЛинейкаТрета линейка с екип ще дава дежурства в северната част на Димитровград от утре, съобщи за Haskovo.info замкметът Светослав Стойков.

Екипът на Бърза помощ ще дежури на бул. „Димитър Благоев“ 9А1, срещу новата автогара, където се помещаваше бившето радио. Това е общинско жилище, което вече е ремонтирано от общината и е дадено на Бърза помощ до решение на общинския съвет. Докладната ще бъде внесена на следваща сесия.

Нуждата от допълнителна линейка за града дойде след разрушаването на жп надлеза, който свързваше северната с южната част на града, където е болницата. Сега линейките от МБАЛ „Св. Екатерина“ трябва да обикалят по 4 км за да достигнат кварталите от северния край. Ето защо от общината изискаха третата линейка. Димитровград ще бъде разделен поне до Нова година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button