Хасково

Георги Иванов: Оптимист съм за „А“ група, ремонтираме стадиона за 1.4 млн. лв.

КметКметът Георги Иванов заяви на пресконференция, че е оптимист за участието на футболния „Хасково 2009“ в „А“ група.

Той допълни, че ремонта на стадиона ще продължи и уточни, че той ще е на стойност 1.4 млн. лв.

„Не може да искат от нас за една седмица да покрием всичките изисквания за издаването на лиценз. От 1 до 10 юли ще бъдем готови, дори ще направим повече от необходимото, като електронно табло“, заяви Иванов.

Според кмета обявеното вчера решение на лицензионната комисия при БФС, че не дава лиценз на „Хасково“ и „Марек“ е било по-скоро да се провери каква ще бъде реакцията на двата отбора. Сред причините било и желанието на някои от големите тимове „А“ група да бъде с формат от 10 отбора. Градоначалникът изтъкна, че поне 3-4 отбора от елита сега също не отговарят на лицензионните условия, но към тях се подхождало с различен аршин. „Хасково 2009“ ще обжалва пред Апелативната комисия решението на лицензионната.

Иванов уточни, че другата седмица ще бъдат доставени новите седалки за стадиона, ремонтът на тревното покритие ще струва около 300 000 лв.

Докладните за отпускането на средства за ремонта на стадиона и за субсидията към клуба ще бъдат внесени за разглеждане от общинския съвет за юнската сесия, допълни Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ф
ф
04.06.2014 14:27 14:27

Поздравления за кмета на Хасково!
Доказва на маса мухльовци, че има спортен дух и е интилигентен човек!
Започна от зала „Спартак“, виждам , че тя добива съвременен вид, продължава със стадиона, който убеден съм, че ще придобие и той съвременен облик.
Е, господа, противници на кмета, нещо да кажете?!
Хасково може да има всичко, необходимо е просто, елементарно взаимно уважение между хората.
Уважение и към институциите!А кмета на града е най-важната институция!Така, че отдайте му заслуженото уважение!

И тая вода ще изтечеее...
И тая вода ще изтечеее...
04.06.2014 21:09 21:09

Лапа,лапа лапаа,да му го начукам на тая Узунжовска мастия.Това е най големия зор сега,кръстовищата УБИЙЦИ да стоят така от тях няма за лапяне,хората да гинат като пилци а тоя гледа само келипира…

Back to top button