Хасково

ДАНС и икономическа спипаха 33 мастербокса цигари в Хасково

Цигари330 000 къса безакцизни цигари са иззели при съвместна операция икономическите полицаи и служители на териториална дирекция „Национална сигурност“-Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера по обяд по време на съвместната операция, полицейските служители са спрели за проверка на булевард „Съединение“ в Хасково лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Колата е шофирана от 37-годишен хасковлия. В хода на проверката, в багажното отделение и купето на Пасата са намерени 200 000 от общото количество къса цигари от различни марки.

Последвала е проверка на гаражна клетка на „Съединение“, ползвана от хасковлията, където проверяващите откриват останалите 130 000 къса.

33-те мастербокса цигари без бандерол са иззети с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Акцията е във връзка с противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол.

Цигари  Цигари 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button